Για Απομακρυσμένη Τεχνική Υποστήριξη φροντίστε να έχετε κατεβάσει και εγκαταστήσει το TeamViewer.

teamviewer

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣ

Η InTech δραστηριοποιείται δυναμικά στο χώρο της πληροφορικής και των τηλεπικοινωνιών και παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις υψηλής ποιότητας.
Ιδρύθηκε το 2010 από έμπειρα στελέχη του κλάδου και η κατακόρυφη ανάπτυξη της εταιρείας οφείλεται στον συνεχή εμπλουτισμό του φάσματος των καινοτόμων προϊόντων και υπηρεσιών που παρέχει.
Οι τεχνικοί σύμβουλοι της InTech με την τεχνογνωσία και την πολυετή εμπειρία τους προσφέρουν εξειδικευμένες λύσεις σε κάθε είδους επιχείρηση σε θέματα ασφάλειας δεδομένων, μηχανογράφησης, δικτύων, τηλεπικοινωνιών και τεχνικού εξοπλισμού. Πελάτες μας είναι παραγωγικές - εμπορικές επιχειρήσεις χονδρικής – λιανικής πώλησης, δημόσιες υπηρεσίες, ξενοδοχειακές μονάδες, φοροτεχνικά γραφεία, επιχειρήσεις μαζικής εστίασης καθώς και επιχειρήσεις παροχής υπηρεσιών.
Περισσότερα

Βρίσκουμε λύσεις στις ανάγκες σας

Η ομάδα μας βρίσκεται στο πλάι σας για κάθε πρόβλημα ή ανάγκη σας, από την αγορά ενός εκτυπωτή έως μία ολοκληρωμένη λύση μηχανογράφησης.
Προσφέρουμε λογισμικά προγράμματα με στόχο τη βελτίωση των υπηρεσιών και την οργάνωση της επιχείρησης σας.
Σύμφωνα με τις ανάγκες της επιχείρησης σας, προτείνουμε λύσεις σε εξοπλισμό γραφείου, hardware, τηλεφωνικά κέντρα κλπ.
Αξιοποιούμε τις σύγχρονες τεχνολογίες και προσφέρουμε ολοκληρωμένες και ενοποιημένες λύσεις με στόχο την απόλυτη ικανοποίηση σας.

Στόχος μας η άψογη εξυπηρέτηση σας!

Στην InTech παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις ποιότητας και αξιοπιστίας για εσάς και τα μέλη της επιχείρησης σας. Εξοπλίζουμε την επιχείρηση σας με μηχανήματα γραφείου ποιότητας και λειτουργικότητας, φροντίζουμε για την άψογη επικοινωνία των μελών της επιχείρησης και την ασφαλή μεταφορά των δεδομένων της και οργανώνουμε την εταιρεία σας με λογισμικά εμπιστοσύνης και αξιοπιστίας.
Περισσότερα

Λύσεις για την επιχείρηση σας

Προτείνουμε λύσεις βασισμένες στις δικές σας ξεχωριστές ανάγκες και απαιτήσεις.

Ποιότητα υπηρεσιών

Φροντίζουμε οι πελάτες μας να μένουν 100% ικανοποιημένοι από τις υπηρεσίες μας.

Υποστήριξη

Παρέχουμε πολλές μεθόδους υποστήριξης για τις προτιμήσεις του κάθε πελάτη μας.

Πως Δουλεύουμε

Η ομάδα μας με σεβασμό στον πελάτη, ακολουθεί την παρακάτω διαδικασία για την απόλυτη κάλυψη των ξεχωριστών αναγκών της επιχείρησής σας.

ΕΙΠΑΝ ΓΙΑ ΕΜΑΣ

Στην InTech γνωρίζουμε πόσο σημαντικό είναι να διαβάζουμε τις κριτικές των πελατών μας για να γινόμαστε συνεχώς καλύτεροι και να παρέχουμε άψογη ποιότητα υπηρεσιών.
espa banner